NIEUWE MAATREGELEN IN ONZE PRAKTIJK VANAF MAANDAG 16 MAART 2020.

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen vanaf maandag 16-3-2020 om een snelle verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. In principe gelden deze maatregelen tot 6 april, tenzij anders wordt gecommuniceerd:

  • Wij behandelen alleen nog individueel mensen op afspraak zonder één van de onderstaande klachten van verkoudheid, keelpijn of griepachtige klachten met of zonder koorts.
  • Alle groepen worden tot 6 april gestaakt.
  • De behandelingen van mensen die tot een risicogroep behoren worden tijdelijk gestopt. Dit geldt voor de volgende groepen mensen:
  1. Alle mensen boven 70 jaar (ook zonder klachten).
  2. Mensen jonger dan 70 met een chronische aandoening, zoals; diabetes, astma, COPD, ernstige hart- of nierproblemen, stoornissen van het afweersysteem).
  • Dit geldt ook voor mensen die op abonnement basis trainen, ook voor hen is de praktijk tot nadere orde gesloten.
  • Huisbezoeken zullen wij alleen in uiterste noodzaak nog uitvoeren.
  • Ons inloopspreekuur vervalt.
  • Tevens proberen wij het aantal mensen in de wachtruimte te beperken en geldt dat er voor de Prikpost van Medlon alleen nog mensen geprikt worden waarvoor dit absoluut spoed is en voor mensen die vanwege hun trombose geprikt moeten worden. Maar er is slecht voor 5 mensen tegelijk ruimte, de rest wordt verzocht buiten te wachten tot er weer iemand de wachtkamer verlaat!
  • Van ons kunt u verwachten dat wij strenge hygiëne maatregelen in acht nemen en onze therapeuten niet werken indien zijn volgens de richtlijnen contact met patiënten moeten vermijden.

Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid om uw en onze gezondheid te beschermen. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een snelle indamming van de piek van besmettingsgevallen en hiermee zo snel als mogelijk deze golf van een toename van ziektegevallen door het corona virus te beperken.

Wij snappen dat dit consequenties heeft voor uw behandeling en vragen bij twijfel telefonisch contact met de praktijk op te nemen via ons contactformulier op de website, telefonisch of via de mail.

www.fysiotherapiedeeekmaat.nl

info@fysiotherapiedeeekmaat.n

tel.: 053-4618738

Wij hopen op uw begrip in deze ook voor ons zeer ongewone situatie.

Hopelijk tot snel in goede gezondheid,

Team Fysiotherapie de Eekmaat.