Sinds enkele weken ben ik nu werkzaam als fysiotherapeut en nieuwe collega bij Fysiotherapie De Eekmaat en ik wil mij graag op deze manier ook aan jullie voorstellen. Mijn naam is Eva Plenter en als u mij al eens in de oefenzaal of de behandelkamer bent tegengekomen dan heeft u door mijn accent vast begrepen dat ik geen originele Tukker ben, maar uit Duitsland kom.

Enkele jaren geleden heb ik op het Saxion in Enschede mijn fysiotherapie opleiding afgerond en ben hierna werkzaam geweest in een particuliere praktijk in Zwitserland. Tijdens deze periode heb ik mijn passie voor de manuele therapie ontdekt en onder andere hierover aanvullende cursussen gevold. Ook de behandeling van Trigger Points door de methode van Dry Needling heb ik leren hanteren, welke ik in de praktijk ook graag als behandeling toepas.

Verder ben ik een actieveling die graag in de natuur bezig is met fietsen, mountainbiken of wandelen. Ook ben ik erg geïnteresseerd in yoga. Hierover heb ik zelfs een leraren opleiding in Nieuw Zeeland gevold. Graag wil ik daarom ook in de aankomende periode in de praktijk een beginnerscursus yoga aanbieden.

Ik kijk ernaar uit om u bij Fysiotherapie De Eekmaat te leren kennen!

 

Eva Plenter