Schoolstraat 20

 

7534 CC Enschede 


e-mail: info@fysiotherapiedeeekmaat.nl 


Tel: 053-4618738

 


Goede Vrijdag, 2 april is onze praktijk geopend.

2e Paasdag, maandag 5 april, zijn wij gesloten.

Wij wensen u heel fijne paasdagen!

Fysiotherapie De Eekmaat is per 1 januari 2021 opgenomen in het kwaliteitsregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie.

 

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Dit staat voor kwaliteit, transparantie en een hoge patiënttevredenheid. Het betekent dat u bij ons team gegarandeerd goede fysiotherapeutische zorg krijgt.

 

In deze tijden positief nieuws voor het team van Fysiotherapie De Eekmaat.

 

https://www.kngf.nl/actueel/2020/december/fysiotherapiepraktijken-blijven-open.html

 

 

Zojuist (14 december) maakte minister president Rutte tijdens zijn toespraak over de lockdown-maatregelen bekend dat fysiotherapiepraktijken open kunnen blijven en kunnen doorgaan met het behandelen van patiënten tijdens de afgekondigde lockdown-periode.

Het is nog niet duidelijk of ook oefenen in groepen is toegestaan. Het KNGF neemt daarover contact op met VWS en daarover zullen we zo snel mogelijk berichten.

Eerder vandaag ontstond als gevolg van een foutief bericht in de media onrust onder zowel praktijkhouders als patiënten. Daarbij heeft het KNGF direct aan alle betreffende redacties gemeld dat fysiotherapie een medisch beroep is en dus niet valt onder de contactberoepen, die als gevolg van de lockdown nu hun deuren moeten sluiten. De betreffende redacties hebben naar aanleiding daarvan bijna allemaal hun berichten aangepast.

Voor fysiotherapiepraktijken verandert er dus niets gedurende de afgekondigde lockdown.

In de afgelopen periode werd door onze behandelaars alleen bij bepaalde risicogroepen een mondkapje gedragen. Vanaf vandaag zullen alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie De Eekmaat een mondkapje dragen gedurende uw behandeling in de behandelkamers en in de oefenzaal. Patiënten zijn vrij in hun keuze om wel of geen mondkapje te dragen.

Wanneer u in onze praktijk komt trainen op abonnementsbasis, vragen wij u om u te registreren bij binnenkomst in de oefenzaal.

Voor het betreden van de oefenzaal is het verplicht om uw handen te desinfecteren. Naast de ingang en de uitgang van de oefenzaal zijn hiervoor dispensers opgehangen.

Om voldoende afstand van anderen te kunnen bewaren, wordt er in de oefenzaal een deur gebruikt als ingang en de andere als uitgang.

Verder vragen wij u alert te blijven op de hygiënemaatregelen en de 1,5 meter afstand te respecteren.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Real time web analytics, Heat map tracking

 

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
8:00 - 21:00
8:00 - 18:00
8:00 - 21:00
8:00 - 19:00
8:00 - 17:00

 

 

 

Bezoek ons ook op Facebook