Schoolstraat 20

 

7534 CC Enschede 


e-mail: info@fysiotherapiedeeekmaat.nl 


Tel: 053-4618738

 

Fax: 084-2267847


Ook voor revalidatie na corona kunt u bij Fysiotherapie De Eekmaat terecht. Erik Vunderink, onze specialist, helpt u graag.

Een revalidatie na besmetting met het coronavirus vraagt om specialisatie.

Erik Vunderink, die al jaren ervaren is in het revalideren en trainen van patiënten met  verschillende longaandoeningen, heeft zich nu gespecialiseerd in de revalidatie na corona!

Veel mensen die corona krijgen, kunnen gewoon thuis uitzieken of worden alleen voor korte duur in het ziekenhuis opgenomen om extra zuurstof te krijgen. Ook zonder dat er een noodzaak is geweest om u op te nemen (op de Intensive Care) kunt u fysieke klachten ervaren. Ook dan kan een behandeling door de fysiotherapeut noodzakelijk zijn.

Vanwege de grote verscheidenheid aan mogelijke gevolgen vergt dit een individuele aanpak.

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:
• Geen handen schudden
• Neem je eigen badhanddoek mee
• Was je handen voor en na de afspraak
• 1 persoon per fysiotherapeut
• Hoest en nies in je elleboog
• Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
• Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet


Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we jou ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.
Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

 

 

 

Gisteren werd bekend gemaakt dat veel van de coronamaatregelen worden verlengd t/m 28 april. Ook onze praktijk blijft t/m 28 april* gesloten. Wij blijven per e-mail bereikbaar en ook zijn wij iedere werkdag van 9:00 - 12:00 uur telefonisch bereikbaar voor noodgevallen.

 

 

 

* Mocht de genoemde datum van 28 april worden aangepast, zal dat worden vermeld op onze website en facebookpagina. Houdt de berichtgeving dus goed in de gaten.

Gisteren kwam het RIVM en het VWS met het nieuws dat de fysiotherapeutische zorg weer stapsgewijs kan beginnen.

 

Hiervoor is het belangrijk dat wij als praktijk uw veiligheid en gezondheid kunnen waarborgen. Dit houdt in dat er wel aanvullende voorwaarden zijn waaronder dit mogelijk is. In de loop van vandaag (vrijdag 1 mei) komt daar meer duidelijkheid over. Duidelijk is dat we niet in één keer weer veel mensen tegelijkertijd in de praktijk mogen hebben. Ook zal de zorg eerst opgestart worden voor de meest urgente gevallen.


Momenteel zijn wij erg druk om voorbereidingen te treffen om u weer veilig in onze praktijk, of zo nodig aan huis, te kunnen behandelen.


Volg onze Facebookpagina en de website voor de laatste ontwikkelingen.

 

Fysiotherapie De Eekmaat tijdelijk GESLOTEN!

 

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben alle fysiotherapiepraktijken in Glanerbrug de beslissing genomen de praktijken te sluiten tot 6 april*. Dit omdat wij onze verantwoordelijkheid nemen en ons genoodzaakt voelen verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook willen wij geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze patiënten en medewerkers.

Voor eventuele noodgevallen zijn wij nog wel telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur – 12:00 uur, per e-mail en via onze website (tab: “Contact/Afspraak”)

Telefoon:    053-4618738

E-mail:        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:     www.fysiotherapiedeeekmaat.nl

Wij hopen op uw begrip en zien u hopelijk snel weer in goede gezondheid.

  • Mocht de genoemde datum van 6 april worden aangepast, zal dat worden vermeld op onze website en facebookpagina. Houdt de berichtgeving dus goed in de gaten.
Real time web analytics, Heat map tracking

 

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
8:00 - 21:00
8:00 - 18:00
8:00 - 21:00
8:00 - 19:00
8:00 - 17:00

 

 

 

wij zijn een pluspraktijk.

 

Bezoek ons ook op Facebook