Algemene informatie

Heeft u last van uw rug tijdens het bukken? Of voelt u spanning in uw nek en schouders na een dag achter de computer? De kans is groot dat een bezoek aan de fysiotherapeut uitkomst kan bieden. De fysiotherapeut is gespecialiseerd in de bewegingen van het menselijk lichaam. Vaak realiseren we ons pas hoe belangrijk soepel bewegen is wanneer we ergens last van krijgen. De fysiotherapeut staat klaar om u te begeleiden naar een optimaal bewegingspatroon in uw dagelijks leven.

Bewegen lijkt vanzelfsprekend totdat pijn of ongemakken optreden. De fysiotherapeut is er om u te ondersteunen bij het herstellen van klachten en om eventuele ernstigere problemen te voorkomen. Of het nu gaat om het behandelen van bestaande klachten of het proactief voorkomen van toekomstige problemen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Algemene fysiotherapie

De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw persoonlijke verwachtingen, doelen en wensen. Hij maakt samen met u een behandelplan, zodat u weer beter kunt bewegen. De doelen kunnen gericht zijn op het verbeteren van beweging, maar ook het behouden van mogelijkheden en voorkomen van lichamelijke klachten of het verergeren ervan.

De algemeen fysiotherapeut is een allrounder die veel klachten van verschillende kanten bekijkt en gericht kan behandelen. Mocht er specialistische fysiotherapeutische behandeling nodig zijn zal hij/zij natuurlijk een collega bij uw behandeling betrekken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en de service naar onze patiënten. Daarom willen we ook altijd graag weten wat patiënten van hun behandeling vinden, zo kunnen wij eventueel nog betere kwaliteit en service verlenen.